Cos de Cumparaturi -

0,00 RON (0 produse)

Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi.

Subtotal: 0,00 RON

Termeni si conditii de utilizare

Continut / Drepturi de autor

www.nacco.ro si toate informatiile continute sunt proprietatea S.C. Excubo S.R.L. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz, sau pot contine erori de operare.

S.C. Excubo S.R.L. este unicul proprietar al drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului (paginii web), respectiv designului, continutului si marcilor inregistrate in numele acestuia si publicate pe pagina web. Dumneavoastra aveti obligatia de a respecta totalitatea drepturilor de proprietate intelectuala ale societatii. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.nacco.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor nacco.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) initiat acest fapt.

Returnarea produselor

Conform OUG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul la distanta, notificand in scris, pe e-mail, la adresa office@nacco.ro, ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice (art. 2 alin. 1). Sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract:

1. furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid (art. 16, lit.d);

2. furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator (art 16, lit.e); Astfel, produsele cosmetice si de igiena returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, in ambalajul original (inclusiv folia protectoare sau sigiliul, daca acesta exista), cu toate accesoriile aferente, fara a prezenta urme de uzura, modificare sau consum, atat in cazul produselor cat si al accesoriilor (cutii, ambalaje suplimentare), cu etichetele intacte si toate documentele originale care le-au insotit (ex: instructiunile de utilizare).

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat firmei decizia sa de retragere din contract si a primit numarul de retur in conformitate cu art. 11. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile (art.14, alin.1). La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care contin produse in alta stare decat cea in care au fost livrate, cele a caror returnare nu a fost notificata in prealabil, precum si cele care contin produse deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare. Conform legii, S.C. Excubo S.R.L. va inapoia contravaloarea produselor returnate (exclusiv taxele de transport) in cel mult 14 de zile de la data denuntarii, prin transfer bancar, in contul specificat de client.

Preturi

Politica noastra presupune preturi corecte si stabile pe termen lung.Toate preturile produselor in acest site sunt exprimate in Lei (RON), reprezinta pretul final si includ TVA. Preturile insa nu includ taxele de transport. Taxele de transport sunt calculate de sistem si vor fi afisate la finalizarea comenzii. Taxele de greutate suplimentara pentru coletele voluminoase si grele vor fi calculate dupa ambalarea si cantarirea coletelor si vor fi comunicate clientilor in scris sau telefonic. Nu avem costuri adaugate la pretul final pentru utilizarea tehnicilor de comunicare la distanta.

Promotiile, reducerile de pret

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil sau in intervale de timp bine definite.

Comenzi, limitare, bonitate, abuzuri

Comenzile catre noi pot fi trimise cel mai rapid si economic prin sistemul de comanda de pe site-ul nostru. La comanda sau inregistrarea pe site va rugam sa nu omiteti sa ne furnizati corect si complet datele dvs. sau ale firmei dvs. Comenzile cu date de livrare si sau facturare incomplete nu vor putea fi onorate. Vanzatorul va efectua livrarea numai pe teritoriul Romaniei

Pentru comenzile mai mari sau egale cu 2000 RON ne rezervam dreptul sa solicitam plata in avans prin virament bancar.

Pentru comenzile mai mari sau egale cu 400 RON ne rezervam dreptul sa solicitam o confirmare prin telefon ca si conditie mandatorie pentru expediere.

Clientii aflati la prima comanda pe site-ul www.nacco.ro vor fi contactati telefonic pentru confirmarea adresei. Aceasta constituie conditie pentru expedierea coletului.

Ne rezervam dreptul sa nu onoram comenzi catre clientii care afiseaza un comportament abuziv si un limbaj inadecvat, obscen. Clientii abuzivi sunt cei care nu respecta procedurile de lucru ale magazinului, personalul angajat, cei care prin actiunile si limbajul lor perturba activitatea, care afiseaza un comportament abuziv si un limbaj licentios.

Recenzii produse

Opinia dumneavoastra este foarte importanta pentru noi! Ne puteti spune parerea despre produsele comandate folosind campul "Recenzii" din pagina fiecarui produs pe www.nacco.ro. Pentru a asigura utilizatorilor site-ului informatii cu un continut ridicat de relevanta va rugam sa va exprimati opiniile exclusiv pentru produsele cumparate din magazinul www.nacco.ro si folosite de dumneavoastra. Comentariile vor fi verificate de un administrator al site-ului inainte de publicare. Nu vor fi publicate comentariile plasate de utilizatori care nu au comandat produsele de pe site-ul www.nacco.ro, cele care contin un limbaj necorespunzator, sau care nu fac referire la produsul in cauza, fiind lipsite de relevanta.

Dezabonare newsletter

Dezabonarea de la comunicarile comerciale se poate face prin contul creat pe www.nacco.ro si email.

Declinarea responsabilitatii

- Deteriorarea coletelor in timpul transportului. Pentru astfel de evenimente survenite in timpul transportului nu ne asumam raspunderea, firma de curierat este institutia care trebuie sa ofere despagubiri. In cazul in care primiti coletul prin curierat rapid si observati o deteriorare a ambalajului va rugam solicitati agentului sa intocmeasca un proces verbal inainte de a accepta primirea coletului. Este singura modalitatea prin care se pot solicita despagubiri firmei de curierat pentru deteriorarea coletelor in timpul transportului. Reclamatiile ulterioare nu sunt acceptate de firmele de curierat!

- Descrierea si proprietatile produselor. Informatiile cuprinse in descrierile produselor provin direct de la producatori sau reprezentantii lor in Romania. Informatiile sunt traduse si/sau adaptate fara a distorsiona continutul informational. In unele cazuri, proprietatile, recomandarile si metodele de utilizare sunt derivate din carti sau site-uri web de referinta pe domeniile corespondente, informatiile se regasesc in mod regulat sau au fost confirmate de mai multe observatii in cercurile stiintifice. Aceste date sunt furnizate in scop informativ, ele nu constituie informatii medicale, nu se pot utiliza pentru stabilirea unui diagnostic medical si nu angajeaza in nici un fel responsabilitatea noastra. Pentru utilizarea de uleiuri esentiale, uleiuri vegetale, creme, unturi, sampoane, etc. in scopuri terapeutice, consultati un medic!

- Pozele produselor. Imaginile sunt oferite pe site cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imagini datorita modificarii design-ului, ambalajelor, schimbarii imaginii de brand, fara sa primim o notificare prealabila de la producatori/distribuitori.

Siguranta Datelor Personale

S.C. Excubo S.R.L. este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 36205.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, NACCO are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor: reclama, marketing si publicitate, si servicii de comunicatii electronice. Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de comanda, prin utilizarea site-ului, declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a NACCO si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre NACCO pentru desfasurarea si/sau derularea de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa companiei va puteti exercita, in mod gratuit, dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. Societatea nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Refuzul dvs. de a furniza datele necesare facturarii si livrarii determina neonorarea comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.

NACCO poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. NACCO se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Informatiile cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Cookie

Site-ul www.nacco.ro utilizeaza cookie-uri.

Informatiile prezentate au scopul de a aduce la cunostinta utilizatorului mai multe detalii despre plasarea, utilizarea si administrarea "cookie"-urilor utilizate de site-ul nostru. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile care urmeaza.

Ce inseamna Cookie? Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

Acest website foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia."Cookie"-urile joaca un rol important in facilitarea accesului si livrarii multiplelor servicii de care utilizatorul se bucura pe internet, cum ar fi:

-Personalizarea anumitor setari precum: limba in care este vizualizat un site, moneda in care se exprima anumite preturi sau tarife, pastrarea optiunilor pentru diverse produse (masuri, alte detalii etc) in cosul de cumparaturi (si memorarea acestor optiuni) generandu-se astfel flexibilitatea "cosului de cumparaturi"

-Cookie-urile ofera detinatorilor de site-uri un feedback valoros asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor de catre utilizatori, astfel incat sa le poata face si mai eficiente si mai accesibile pentru utilizatori.

-Permit aplicatiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri sa fie incluse intr-un anumit site pentru a crea o experienta de navigare mai valoroasa, mai utila si mai placuta;

Stergerea Cookie-urilor. In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web. Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului tau. Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

Forta majora

Forta majora scuteste de raspundere partea care o invoca in conditiile prevazute de legislatia romana in vigoare.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si S.C.Excubo S.R.L va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.

Dispozitii finale

S.C.Excubo S.R.L. isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.nacco.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Odata initiata cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Date Companie

S.C. Excubo S.R.L.

Sediul social: Bucuresti, Ceahlau, nr 9, Bl 38, Sc1, Ap 6

CUI: 34098907

J40/1689/12.02.2015

Capital social: 200 lei

Banca: ING IBAN: RO23INGB0000999904859227

Email: office@nacco.ro